Östanlid Trädgård

Vi säljer frukt och ibland även plantor och grönsaker. Äpple av flera sorter, på bilden ovan Coxpomona men det finns även Melon, Rubinola, Filippa, Gravenstein, Rödluvan, Himmelstalund, Åkerö, Sävstaholm, Katja, Ingrid Marie, Oranie för att nämna några. Vi ympar och experimenterar. Päron och plommon av flera sorter. Här nedan kan du se vad som är moget för tillfället.

 Grönsaker

Plantor säljer vi på våren och grönsaker i mån av tillgång under sommaren, här nedan kan du se vad som finns för tillfället. Allt odlar vi med ekologiska metoder. Mycket frö odlar vi fram själva, vi använder komposterad hästgödsel och gräsklipp som gödning. Plantsorter vi brukar ha till salu är; många sorters tomater, sötmajs, squash och pumpa. Grönsaker frampå sommaren kan vara squash, spenat, tomater, gurka, sallad, mangold mm.

  Just nu

Nu 20/7 börjar vi med självplock av svarta vinbär, boka plockning via mail info@ostanlid.se  Det finns även grönsaker att skörda, flera sorters gurka och tomater, spenat, mangold mm.

I slutet av augusti kommer plommon, blåa Opal och Jubilee, någon vecka senare har vi även Renee Claude, Viktoria och Sinnikka. Under sept – okt mognar päron och äpplen och vi har många sorter med olika mognadstid!

Vi har även hemstöpta ljus i olika former, örtte och keramik mm.

Hör gärna av dig innan du kommer, vi har inga fasta öppettider.

 

 

Välkommen!

 

Filippa

Coxpomona

Melon

Åkerö

Designed by Presenzo

                                                                                                         Copyright © 2016 Östanlid