Östanlid Hälsogård, Ekerö

lördag 29/8 & söndag 30/8  2020

11:00-13:30 / 13:30-16:00

Hälsa – Yogalivsstil – Forskning

Ta gärna buss 311/312 hpl Farmen, 200m promenad

Obs! På grund av covid-19 begränsar vi i år antalet deltagare genom personlig inbjudan. Vill du delta behöver vi din anmälan till mail: info@ostanlid.se och det blir sen “först till kvarn”. Boka förmiddag (25 pers) eller eftermiddag (25 pers)

Deltagarna i varje pass delas in i fyra grupper om 6 personer, som guidas till de olika aktiviteterna av en egen Yoga-mindfulnesslärare.
Du bokar alltså antingen förmiddag eller eftermiddag detta år!

Pris 200kr, tillkommer ev. lunch och fika.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket innebär att du som deltagare måste vara helt frisk och hålla avstånd till andra. Vi följer utvecklingen och kommer att meddela eventuella ändringar här. Vid inställt evenemang återbetalas förstås köpta biljetter! Så till det roliga – snart är det dags för årets Yoga-mindfulness festival, nu för 8:e året! 
Klicka här för preliminärt festivalprogram
Varmt välkommen!

Under festivaldagarna ges flera möjligheter att prova på Yoga-mindfulness övningar med olika lärare i studion. Vi ger föredrag där läkare och forskare berättar om användning av yogametoder inom vård, arbets- och vardagsliv.

Kockarna lagar lunch av våra egenodlade ekologiska grönsaker. Förberedelser för detta startade redan i mars-april, med sådd och plantering. Vi gör en Trädgårdsvandring med visning av odlingarna och samtal om yogalivsstil.

Vår sponsor Growth Health & Care AB visar och berättar om sitt utbud av yogainriktade kurser och program och i  år får besökare även möta ideella föreningen Bharati. En förening med grund i yogafilosofin men praktiskt inriktad mot vardags- och samhällsliv – hur kan vi tillsammans bygga en livsstil som minskar stress och ohälsa och främjar välbefinnande på vår jord. Just nu är föreningen Bharati verksam i Stockholm med event i lokal på Valhallav 148 Stockholm.

Musikkonsert under lunchtiden och ute i trädgården under hela dagen. I år får vi höra både folkmusik och klassiskt. Utställning och försäljning av konst och konsthantverk, frukt och andra produkter från gården. 

Här kan du se en lite film från festivalen 2017

Inspirerande meddelande från tidigare besökare:

Hej Bo,

Tyvärr, tyvärr kan jag inte komma i år, arbetar hela helgen.
Upplevelsen förra året var gripande! Att få mötas av den yogiska generositeten, så djup och innerlig genom möten, föredrag och naturnära varande. Den största upplevelsen var dock maten, för mig ett exempel på att så gooooda karmafrön. Hur någon redan vid sådden av grönsakerna på våren förberett inför höstens skörd till yogafestivalens näringsrika måltider, lagade med en stor portion med kärlek. Så mycket arbete, i glädje och samarbete med jorden och naturens element för att välkomna oss gäster, detta berörde mig så djupt! Vill sända mycket, mycket tacksamhet! Och all lycka till årets festival!
Varma hälsningar
Cecilia”

“Hej och tack för en jättemysig och unik festival! Allt var så fint avvägt. Mat, musik, föreläsningar. Häftig plats och spännande ideer. Jag ska säga till alla mina vänner att de måste gå dit nästa år!!! Jag tar gärna emot info om allt ni hittar på där ute. Utom kanske de längre kurserna på vardagar. Och om det skulle dyka upp nåt med keramik är jag väldigt intresserad.
Allt gott!/Lena”

 

Varmt välkomna 29/8 och 30/8 2020!

Designed by Presenzo

                                                                                                         Copyright © 2016 Östanlid