27/8 och 28/8  2022

10:30-16:00

(Ta gärna buss 311/312 hpl Farmen, 200m promenad)

 Obs! Eventuellt behöver vi även 2022 begränsa antalet deltagare, beroende på utvecklingen av pandemin . Vill du delta behöver vi din anmälan till mail: info@ostanlid.se och det blir sen “först till kvarn”. Du börjar med en intresseanmälan (ej bindande) så får vi se om reglerna ändras och om vi då behöver dela in i grupper mm, uppge vilken dag du då är intresserad av. Förra årets system med mindre grupper och en personlig guide (yogalärare) var mycket uppskattat så kanske kan vi ta med oss något av detta även i år!

Pris 250kr, tillkommer ev. lunch och fika.

 

 Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket innebär att du som deltagare måste vara helt frisk och hålla avstånd till andra. Vi följer utvecklingen och kommer att meddela eventuella ändringar här och i personligt mail om du lämnat intresseanmälan. Vid inställt evenemang återbetalas förstås köpta biljetter! Intresseanmälan: info@ostanlid.se  Obs ej bindande!
Så till det roliga – vi ser nu fram mot festivalens 10:års jubileum! Se en liten film från tidigare år klicka här.   Klicka här för att se förra årets  festivalprogram Nytt program kommer. Varmt välkommen!

Under festivaldagarna kan du prova på Yoga-mindfulness övningar med olika lärare i studion, lyssna på föredrag där läkare, forskare och yoga-mindfulnesslärare berättar om användning av yogametoder inom hälsovård och i vardagsliv.

I trädgården kan du njuta av en lunch lagad av gårdens ekologiska grönsaker och samtidigt lyssna till folkmusik och visor. Vi gör en kort rundvandring och berättar om Hälsogården och ideella föreningen Bharati, båda med grunden i yogafilosofi.

Vår sponsor Growth Health & Care AB (läs mer) visar och berättar om sitt utbud av yogainriktade kurser och program och i  år får besökare även möta ideella föreningen Bharati (läs mer) En förening med grund i yogafilosofin men praktiskt inriktad mot vardags- och samhällsliv – hur kan vi tillsammans bygga en livsstil som minskar stress och ohälsa och främjar välbefinnande på vår jord.

Under dagen finns även möjlighet till gratis yogabaserad kortare hälsokonsultation med leg läkare. Utställning och försäljning av konst och konsthantverk, frukt och andra produkter från gården.

 

Inspirerande meddelande från tidigare besökare:

Hej Bo,

Tyvärr, tyvärr kan jag inte komma i år, arbetar hela helgen.
Upplevelsen förra året var gripande! Att få mötas av den yogiska generositeten, så djup och innerlig genom möten, föredrag och naturnära varande. Den största upplevelsen var dock maten, för mig ett exempel på att så gooooda karmafrön. Hur någon redan vid sådden av grönsakerna på våren förberett inför höstens skörd till yogafestivalens näringsrika måltider, lagade med en stor portion med kärlek. Så mycket arbete, i glädje och samarbete med jorden och naturens element för att välkomna oss gäster, detta berörde mig så djupt! Vill sända mycket, mycket tacksamhet! Och all lycka till årets festival!
Varma hälsningar
Cecilia”

“Hej och tack för en jättemysig och unik festival! Allt var så fint avvägt. Mat, musik, föreläsningar. Häftig plats och spännande ideer. Jag ska säga till alla mina vänner att de måste gå dit nästa år!!! Jag tar gärna emot info om allt ni hittar på där ute. Utom kanske de längre kurserna på vardagar. Och om det skulle dyka upp nåt med keramik är jag väldigt intresserad.
Allt gott!/Lena”

Designed by Presenzo

                                                                                                         Copyright © 2016 Östanlid