Östanlid, Ekerö

25/8 & 26/8  2018

kl 11:00-16:00

Hälsa, Yogalivsstil, Forskning

Entre 50 kr, barnen gratis. Ta gärna buss 311/312 hpl Farmen, 200m promenad

Så har vi nyligen avslutatr 2018 års Yoga-mindfulness festival, nu för 6:e året! Se årets affisch här.

Vi kommer inom kort att lägga ut lite bilder och video från årets festival, här och på facebook.

Varmt välkommen nästa år!

Ps. Du kan redan nu boka in 24 & 25 augusti! Ds.

 

Det gavs flera möjligheter att prova på Yoga-mindfulness övningar med olika lärare i studion under dagen. Det hölls fyra olika föredrag, flera läkare samt arbetsmiljökonsult berättade om användning av yogametoder inom vård, arbets- och vardagsliv.

Kockarna lagade lunch av våra egenodlade grönsaker. Förberedelser för detta startade redan i mars-april, med sådd och plantering. Det hölls även Trädgårdsvandring med visning av odlingarna och samtal om yogalivsstil.

Vår sponsor Growth Health & Care AB visade och berättade om sitt utbud av yogainriktade kurser och program och i  år presenterade vi även ideella föreningen Bharati. En förening med grund i yogafilosofin men praktiskt inriktad mot vardagslivet – hur kan vi tillsammans bygga en livsstil som minskar stress och ohälsa och främjar välbefinnande på vår jord. Just nu är föreningen Bharati verksam i Stockholm, nästa event 12/9 i Fältöversten, Karlaplan.

Musikkonsert under lunchtiden och ute i trädgården under hela dagen. I år fick vi höra både folkmusik och klassiskt, fioler, piano och eufonium (liten tuba). Utställning och försäljning av konst och konsthantverk, frukt och andra produkter från gården. Vi ordnade också ett Skapartält för både barn och vuxna. Här kan du se senaste festivalens program, Klicka här för Pdf!

Här kan du se en lite film från festivalen 2017 Vi återkommer med en film från årets festival!

Inspirerande meddelande från tidigare besökare:

Hej Bo,

Tyvärr, tyvärr kan jag inte komma i år, arbetar hela helgen.
Upplevelsen förra året var gripande! Att få mötas av den yogiska generositeten, så djup och innerlig genom möten, föredrag och naturnära varande. Den största upplevelsen var dock maten, för mig ett exempel på att så gooooda karmafrön. Hur någon redan vid sådden av grönsakerna på våren förberett inför höstens skörd till yogafestivalens näringsrika måltider, lagade med en stor portion med kärlek. Så mycket arbete, i glädje och samarbete med jorden och naturens element för att välkomna oss gäster, detta berörde mig så djupt! Vill sända mycket, mycket tacksamhet! Och all lycka till årets festival!
Varma hälsningar
Cecilia”

“Hej och tack för en jättemysig och unik festival! Allt var så fint avvägt. Mat, musik, föreläsningar. Häftig plats och spännande ideer. Jag ska säga till alla mina vänner att de måste gå dit nästa år!!! Jag tar gärna emot info om allt ni hittar på där ute. Utom kanske de längre kurserna på vardagar. Och om det skulle dyka upp nåt med keramik är jag väldigt intresserad.
Allt gott!/Lena”

 

Varmt välkomna 25 och 26 augusti 2018!

Designed by Presenzo

                                                                                                         Copyright © 2016 Östanlid