För dig som missade! Då vi fick så mycket lovord för en vacker och berörande utställning har vi bestämt att visa den även kommande helg 4 och 5/12 12:30-15:00! Möjlighet finns även att se utställningen under veckan, kontakta oss i så fall på info@ostanlid.se
 
Maria Östling Wienecke visar sin utställning Movement ll i Studion Östanlid Hälsogård, Munsö. www.ostanlid.se/kontakt
Gårdsbutiken håller öppet med julförsäljning 11-16.
Därefter öppet alla adventshelger.
 
Presentation
Mitt namn är Maria Östling Wienecke och jag är fotograf och psykolog till yrket. Jag bor och lever på Munsö. Som fotograf arbetar jag både med porträttfotografering samt med konstnärligt fotografi. Då min psykologiska inriktning är mot den psykodynamiska och existentialistiska skolan hamnar mina fotografiska arbeten ofta inom olika teman som där är centrala.
Jag ser fotografiskt bildarbete som en möjlighet att bibehålla en inre dialog med sig själv och andra. Ett försök att ge inre upplevelser en struktur och en form. Mina arbeten kan beskrivas vara kopplade till teman som det inre/yttre eller det varande/blivande och jag utgår ofta från det som händer i mitt möte med den fotograferade.
I Movement II, visar jag fotografier av en kvinna i rörelse/dans. Bilderna som visas är printar av digitala fotografier samt av polaroidbilder tagna, vid samma tillfälle, i en fotostudio under februari 2020.
Jag är väldigt glad att få ställa ut Movement II på Östanlids Hälsogård. På denna vackra plats finns en stillhet och en ro som idag inte är så lätt att finna. Jag upplever också ett starkt samband med den mentala och fysiska närvaron i den Yoga-mindfulness som praktiseras på Östanlid.
 
Välkomna!
Maria Östling Wienecke
Mail: fotografostling@gmail.com